donderdag 11 juni 2009

Limburgs Mooiste

Dag lieve lezertjes,

Vanavond staat in het teken van voorbereidingen op het komende Limburgs Mooiste weekend.

We zijn allemaal bang van de heuvels, maken ons zorgen om de staat van onze fiets, lichamelijke ongemakken (alle vrouwelijke slutz hebben tegelijk ernstige PMS), hebben te weinig getraind vanwege het pokkeweer de afgelopen dagen, faalangst bij de gedachte aan de Limburgse heuvels die in de levendige slutzfantasie inmiddels zijn uitgegroeid tot heuse alpen.

Volgend week volgt een verslagje; dan zal blijken dat het het allemaal weer meer dan waard was.. dus lieve slutzjes, steek jezelf een hart onder de riem en denk vooral heel hard aan dat biertje bij de finish en hoe geweldig we ons zullen voelen na afloop van de rit!!

X Opperslut V.

3 opmerkingen:

  1. Geachte Slutz,

    een idioot zelfs weet dat klimmen een kwestie van verzet is: 't juiste verzet.
    Vroeger, toen echte mannen nog snorren hadden en echte vrouwen achter het aanrecht stonden was 42-24 bergverzet. Maar gedegenereerd als wij zijn komen wij daar 't kippebruggetje in Hoogkarspel niet eens bij op....
    Zomer 2008 daarentegen deden we de Valle Aosta met 34-26: Geen centje pijn!

    Cycleslutz, let op uwen saeck...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het als een echte vrouw die graag achter het aanrecht staat gedaan op 42-24!! (heb wel af en toe af moeten stappen moet ik bekennen.. en dat komt niet door het verzet maar door te weinig training)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou Veer, met jou ga ik ècht niet de bergen in hoor....

    BeantwoordenVerwijderen