maandag 29 juni 2009

Heet & heiig



Gister fietste V. met T. en C. de Classico Boretti. Om 9.00 uur verzamelen bij het Olympisch Stadion, gratis Boretti shirtje ophalen (helaas niet zo knalschreeuwend oranje als vorig jaar) en huppekee, de broeierige polder in. De warmte is lekker voor de spieren en de benen willen wel maar de hoge luchtvochtigheid maakt het ademen zwaar, te weinig zuurstof. Alles plakt van zweet en benauwdheid, zelfs het asfalt.

De route was ons wel enigzins bekend maar toch heel anders, en vooral heel mooi, zoals we ze graag zien: goed asfalt, groen, water (de Ronde Venen), ruimte..

Nog nooit zoveel tandemracers gezien, en zelfs 2x dezelfde rode Koga als waar ik op rijd! C. was de enige fixierijder die ik zag, en T. had het coolste (bianchi) fietspetje. R. helaas niet meer gezien.

Vanwege regen helaas niet te lang rond blijven hangen in het Olympisch Stadion; ik ben later in de dag nog wel in mooie kokerrok en met hoge hakken op de rode Koga gestapt om te gaan picnicken in het Vondelpark, ook zeer slutz-faehig.

Droom nu alweer van de volgende rit, dit is een goede zomer, qua vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten