dinsdag 2 juni 2009

In training

Ja lieve mensen, nog maar twee weken en dan is het weer zover: Limburgs Mooiste!!

En dan vragen jullie je natuurlijk af, zijn de Slutz er wel klaar voor, voor die gruwelijke heuvels?

Een update.

Ik heb 2 weken lang niks gedaan. Dat kwam 1)door de blessure (zie blog hieronder) en 2) doordat er opeens allemaal leuke feestjes waren. Dat geeft niet, feestjes passen ook heel goed in de cycleslutz filosofie.

De rest heeft wel gefietst, in wisselende samenstelling (welkom nieuwe leden Kim en Rob!), afstanden varierend van 60 tot 90 km.

Afgelopen weekend heb ik de draad weer opgepakt; Pinksterzondag van Amsterdam via het Kopje van Bloemendaal naar Den Haag gefietst. Kei mooi weer, gemiddeld zo'n 37km/u gefietst met wind in de rug, een kleine 90km op de teller, fijn gezelschap (Jan, Martijntje & Ruth, de slutz van het eerste uur), iets teveel proleten op de weg in Noordwijk en Katwijk maar buiten dat was het een heerlijke tocht en hebben we goed kunnen werken aan onze cyclist tan (witte hansop, bruine armen en benen, witte handen en voeten). Pinkstermaandag nog een 40km rondje met Steven en Nico, via Abcoude en Ouderkerk. Ook Sally heeft dit weekend zo'n 130km gefietst dus ja, ik denk dat de Slutz klaar zijn voor de Limburgse heuvels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten