zaterdag 22 augustus 2009

Harder!

Een mooi rondje gedaan, het plan was eerst van Amsterdam naar Hoorn te fietsen. Maar te laat vertrokken om weer op tijd terug te zijn. Dus een ritje door Waterland was het resultaat, met Marken als uiterste punt. Onderweg in Durgerdam een racefietster gelukkig gemaakt met een gloednieuwe binnenband. Na het verwijderen van een grote spijker uit haar band en het omleggen van een nieuwe binnenband had ze waarschijnlijk met de bandenlichter de nieuwe binnenband kapot gemaakt.
Gelukkig hadden we met z’n tweeën 3 banden mee, 1 kon dus worden weggegegeven. Ook nog even geholpen de band erom te leggen.
Na de korte stop wind mee de dijk richting Marken genomen. Was nog vroeg, geen enkel probleem een mooi plekje op het terras te vinden. Later de braderie die werd gehouden overgestruind, was nog steeds niet echt druk, dus ook met de racefiets aan de hand was het nog goed te doen. V. temidden van een in Marker klederdracht gehuld echtpaar op de foto gezet, was overigens frappant hoeveel er in klederdracht werd gelopen.

Terug wind tegen via Zuiderwoude, Nieuwendam en het IJplein. Aan de andere kant van het IJ naar de Noordermarkt gefietst om de Harder (Mullet in het engels) te halen van www.zeeliefhebbers.nl Daarna met de vis hangend aan het stuur, gelukkig wel in een plastic zak, naar de Macbike om voor Theo een verjaardagslied te gaan zingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten